a doua zi de viata, prima zi cu biju

astazi am avut o zi plina de evenimente. actele “de export” temporar, analizele de sange, care fie vorba intre noi, au cam durut putin si impachetarea printre multe reprize de scutece rodate.

impachetarea a durat cel mai putin, pentru ca mami a trait direct din valiza; nici macar nu a apucat sa despacheteze. asa de putin a stat la clinica.

am primit tot ce era necesar de la clinica; hainute, pads-uri, scutece, dezinfectant, patut de dormit si multa multa multa atentie de la doamnele in halat alb, atat eu cat si mami.

iar la plecare tati a fost pus sa care o multime de cadouri pe care eu le-am primit.

am plecat, cu putina urma de regret; o tanti in alb a tot rugat-o pe mami sa mai ramana o zi. zicea ca sunt tare frumoasa si mai dorea sa mai ramanem cu ea.

eu doream insa, sa-l cunosc pe fratiorul meu. fratiorul meu care sper ca intr-o zi ma va invata sa merg corect de-a busilea. numele lui e biju zis si bujulica, sau patratel, sau lucifer, sau monstrulica, sau… are asa de multe porecle ca nu ma pot hotara cum o sa-i spun. da’ mai am timp sa ma gandesc pana o sa-l strig pe nume.

mie mi-a placut de biju. cred ca si reciproca este adevarata pentru ca m-a lins si mirosit ca pe o margareta. mami si tati erau putin tematori ca biju o sa fie gelos, da’ eu sunt sigura ca o sa ne intelegem bine.

acuma insa o sa merg sa fac nani pentru ca maine e o alta zi plina pentru mine. desi pentru cei mai multi este duminica pentru mine va fi a treia zi din viata. de abia astept sa o vad pe mami, pe buni, pe tati si…… o sa avem si oaspeti. yiupiii.

IF

Image 27 of 30

You may also like

Leave a Reply