lupta cu icterul

si ieri, si astazi am avut cate o vizita de la Fr. Petra (moasa) care va veni si in continuare sa vada cum evoluez atat eu cat si mami.

mami si tati au avut 163 de intrebari. personal cred ca sunt multe, nu-i asa? dar daca ma ajuta sa devin mare atunci nu am nimic impotriva.

ieri am avut 2.900 g iar astazi am ajuns la 2.940 g. pentru ca nu am voie sa pierd mai mult de 10 % din greutatea de la nastere, am luat calculatorul lui mami, am calculat si am vazut ca sunt bine. sunt bine din toate punctele de vedere dar Fr. Petra i-a zis lui mami aseara ca sunt putin galbena.

asa ca mami si tati m-au luat in masina (intr-un cos in care tati zice ca arat ca la o presa de fiare vechi) si am zbughit-o la clinica. acolo alta Fr. cu o carcasa de plastic a vrut sa verifice daca sunt sau nu bolnava. a aprins un beculet in cutie, dar asa foarte putin si a zis ca totul pare in regula dupa valorile pe care le-a citit de pe cutie. alarma falsa. am venit acasa si mi-am continuat joaca cu Biju. pana cand mos Ene mi-a spus o poveste.

spre deosebire de noaptea precedenta cand lui mami si lui tati le-a fost mila sa ma trezeasca, azinoapte am facut militarie din 3 in 3 ore pentru ca eram cu valorile la limita superioara. desteptarea, inviorarea, alaptarea si povestea lui mos Ene.

astazi dimineata m-a bucurat inca o plimbare pana la clinica cu masina in aceeasi conserva de scaun. cred ca-mi place in masina pentru ca adorm aproape instantaneu. cand am ajuns la clinica o alta Fr. (doamne ce multe sunt) avea o cutie de plastic similara cu cea de ieri seara. beculetul… si surpriza. valoarea a depasit limita admisa de 20 mg % (cred ca aceasta este unitatea de masura). mami a plecat sa rezolve ultimele birocratii la clinica, asa ca tati a ramas cu mine sa ma tina de manuta atunci cand Fr. mi-a luat sange din calcai. nu ma durut asa de tare intepatura cat faptul ca Fr. a trebuit sa apese destul de tare ca sangele sa umple o minieprubeta. 5 minute mai tarziu dupa ce Fr. mi-a masurat nivelul de bilirubina am aflat ca totul este super. 12,7 mg% (la 16 se poate parasi clinica, problemele incepand la valori de peste 20).

asa ca am luat actele am urcat in masina (cred ca-mi place in conserva) si ne-am orpit la Starea Civila (germana) unde mami si tati au depus actele pentru certificatul meu de nastere, care va fi gata maine.

conserva din nou si acasa.

Fr. Petra in vizita scurta pentru ca totul pare a fi in regula. am mai pus 40 g de ieri si pana astazi, asa ca si militaria are si partile ei bune.

pentru moment pot spune am castigat lupta. asa ca m-am relaxat putin, si pentru ca mami a plecat la cumparaturi cu buni l-am luat pe tati de o mana si cu cealalta va scriu noutatile.

Image 8 of 9

You may also like

1 Comment

  1. Vad ca Bijoux si-a luat in primire rolul de “big brother” …. E bun un asa frate la casa …. ma distreaza, ma pazeste, ma spala(face chiar peeling facial!) si se joaca non-stop!
    Sfat important : nu incerca sa-l demontezi si ai grija unde bagi manutza !
    In rest … zi-i lu’ tati ca mie doctoru’ mi-a prescris o lotziune faringiala (uz intern) pe care scrie “single malt – 18 years old” ! A …. era sa uit …. neaparat “produced in Ireland” ! 😉
    La buna vedere!

    C.

Leave a Reply