U2

desi suna a denumire de submarin german de Tipul IIA U-boat, e vorba doar de verificarea tehnica (Untersuchung) cu numarul 2 de la Kinderarzt (un fel de doctor de copii, dar nemtesc).

mami mi-a planuit o intrevedere cu dr. Botticher. un tip de treaba si un mare caracter.

inainte de a veni domnul dr. am rugat-o pe mami sa-mi mai dea voie sa beau putin lapte ca sa fiu in forma buna pentru consult. asa ca atunci cand a venit domnul dr. eu eram in plin proces tehnologic. ei bine, aici se vede marele caracter. domnul dr. m-a lasat sa termin ce am inceput fara sa se supere si a revenit dupa 5 min. mi-a zimbit tot timpul cat m-a consultat si a fost foarte cumsecade cu mine. a fost asa de binevoitor si zambitor ca atunci cand m-am indesat in conserva m-am trezit si eu zambind. ba mai mult decat atat, mami si tati zambeau si ei stereo. cred ca erau multumiti ca totul a fost in regula. am luat putina vitamina K si trebuie sa ma pregatesc si pentru vitamina D, cu care ma voi inveseli un an de zile.

asa ca daca v-ati pus probleme in ultima vreme, de cum o mai duc?… sa stiti ca foarte bine. va pup dulce si va mai trimit niste poze. unele poate prea sexy. interzise copiilor sub 14 ani.

You may also like

Leave a Reply