U2

desi suna a denumire de submarin german de Tipul IIA U-boat, e vorba doar de verificarea tehnica (Untersuchung) cu numarul 2 de la Kinderarzt (un fel de doctor de copii, dar nemtesc).

mami mi-a planuit o intrevedere cu dr. Botticher. un tip de treaba si un mare caracter.

inainte de a veni domnul dr. am rugat-o pe mami sa-mi mai dea voie sa beau putin lapte ca sa fiu in forma buna pentru consult. asa ca atunci cand a venit domnul dr. eu eram in plin proces tehnologic. ei bine, aici se vede marele caracter. domnul dr. m-a lasat sa termin ce am inceput fara sa se supere si a revenit dupa 5 min. mi-a zimbit tot timpul cat m-a consultat si a fost foarte cumsecade cu mine. a fost asa de binevoitor si zambitor ca atunci cand m-am indesat in conserva m-am trezit si eu zambind. ba mai mult decat atat, mami si tati zambeau si ei stereo. cred ca erau multumiti ca totul a fost in regula. am luat putina vitamina K si trebuie sa ma pregatesc si pentru vitamina D, cu care ma voi inveseli un an de zile.

asa ca daca v-ati pus probleme in ultima vreme, de cum o mai duc?… sa stiti ca foarte bine. va pup dulce si va mai trimit niste poze. unele poate prea sexy. interzise copiilor sub 14 ani.

Image 11 of 12

You may also like

Leave a Reply