home sweet home

in traducere: “somn dulce somn”.

am avut o zi incredibila. desteptarea ca la armata, mic dejun frugal, presarea bagajelor in masina, saraca omi a avut o plasa si pe biju in brate tot drumul, si dai bataie. hopaaaaa, iar m-a luat valul. tati ii da bataie. eu cu sustinerea. stiti voi.

o zi superba. conditii meteo favorabile. soare, vant moderat dinspre ENE, umiditate relativa 47%, Bazias gheata la mal, ce mai… traiasca quattro.

zboara viena, zboara budapesta cu bracinar-ul ei groaznic, zboara si autostrada de langa szeghed si ne trezim pe drumurile nationale. ajungem la vama unde vamesii nici macar nu m-au vazut. sunt o micuta delicata. si dorm mai tot timpul in masina. imediat dupa vama tati a inceput sa laude calitatea impecabila a carosabilului romanesc. realizare de exceptie. mie parca imi era indiferent. am dormit si iar am dormit, pana am ajuns acasa la omi. aici a disparut din masina aproape jumatate de incarcatura, iar biju nu mai putea de nerabdare. s-a zbenguit si a mirosit toate colturile blocului, i-a salutat pe prietenii lui si a urcat sa vada daca e totul in regula la resedinta lui de vacanta. noi am continuat alergarea pana la punctul terminus si pentru ca eram foarte obosita din cauza calatoriei am adormit instantaneu si l-am lasat pe tati sa care totul din masina.

despachetare, reimpachetare, organizare, transport de la masina, transport la masina, despachetare, off. am crezut ca nu se mai termina.

partial noros. asa parea totul in casa cu jumatate din marfa inca nedespachetata.

eu dormeam.

se spune ca ingerii nu pot fi fotografiati. nici macar atunci cand dorm. tati insa e foarte norocos. a reusit.

Image 1 of 5

You may also like

Leave a Reply