funny weekend

ohhh. nu imi vine sa cred ca este deja luni dimineata si iar trebuie sa incep cu programul strict din cursul saptamanii. nici nu m-am trezit bine la ora 6:00 A.M. si mami deja a inceput cu lectia de rime: “avion cu motor/ ia-ma cu tine-n zbor/ catre Monor/  deasupra de un nor/ impreuna cu-n tractor/ si cu un actor,/ pe nume Dalibor/ care vrea televizor/ de martisor/ cu dobanda Euribor”. urmeaza acum o auditie de 20 de minute Mozart. apoi plecam pentru ora 12:00 la domnul doctor Boia pentru o ecografie de sold (se zice ca fetele sunt predispuse la luxatie si de aceea este un amanunt care trebuie verificat la aceasta varsta). urmeza lectia de germana si engleza, sport, baita restanta de ieri si nici nu vreau sa ma gandesc ce mai poate urma pana deseara. norocul meu ca am dreptul la fiecare 2 ore la cate o pauza de masa ;-)))

nu stiu cum se face dar intotdeauna cele mai frumoase zile din saptamana trec uluitor de repede. weekend-ul imi place cel mai mult datorita faptului ca tati este cu noi acasa tot timpul si ma invata cum sa devin aviator impreuna cu Bijoux. un alt motiv pentru care imi place sambata si duminica este faptul ca primim musafiri.

acest sfarsit de saptamana a fost insa deosebit de frumos. sambata m-a vizitat buni Doina si buNicu iar apoi, intr-un tarziu a ajuns si Omi (cu doua tavi mari de prajitura, preferatele mele !!!) cu nenea Hermann si tanti Georgie. o zi in care toti m-au rasfatat si m-au distrat. am facut apoi putin nani dupa ce au plecat toti musafirii iar duminica am luat-o de la capat. mai intai a venit Mihai cu Ioana sa ma ureze de bun venit, apoi a ajuns si Carmen cu Mihai iar mai spre seara a ajuns la mine si prietena mea de suferinta Leea, impreuna cu mamica ei Ioana si taticul ei Adi. a fost din nou distractie pe cinste mai ales pentru ca am facut si o scurta sedinta foto cu Leea.

Image 4 of 5

You may also like

Leave a Reply