de-a busilea

a inceput o noua saptamana si odata cu ea cred ca va incepe si o noua etapa din viata mea. daca pana acum reuseam doar sa ma intorc de pe o parte pe cealalta, de astazi stiu sa ma pun singura pe burtica si chiar sa fac cateva flotari (exercitiu la care am intrecut-o deja pe mami ;-))).

mi-am propus ca pana la sfarsitul saptamanii sa ma dau de-a busilea. sper sa imi reuseasca pentru ca altfel voi pierde pariul cu tati, si va trebui sa il las sa imi dea 100 de pupici fara sa cotizeze* la pusculita.

*fiecare pupic = 1 euro…

poate va ganditi acum ca sunt usor materialista. NU. sa ne intelegem. e vorba de economie de piata. acum inca sunt bine cotata la “bursa de pupici” si ca atare trebuie sa profit de aceasta perioada favorabila si sa imi maximizez profitul intr-un timp cat mai scurt. nu am de unde sa stiu ce imi va rezerva viitorul. ma uit nu mai departe decat la Bijoux care avea cele mai bune cotatii si perspective si a fost suficienta o singura noapte “vinerea neagra de la Weinheim” ca sa piarda aproape totul. trebuie sa fiu precauta si sa fac economii pentru eventualele zile negre ce ar putea urma.

Image 10 of 20

You may also like

Leave a Reply