training day

nu stiu altii cum sunt, dar eu, cind ma gindesc la locul nasterii mele, la casa parinteasca din Humulesti (…) parca-mi salta si acum inima de bucurie. si, Doamne, frumos era pe atunci, caci si parintii, si fratii, si surorile (mele) imi erau sanatosi, si casa ne era indestulata si copii si copilele megiesilor erau de-apururea in petrecere cu noi, si toate imi mergeau dupa plac, fara leac de suparare, de parca era toata lumea a mea! Hopaaaa…. asta nu e povestea mea…. parca nici vremurile nu se aseamana.

tati spera insa, ca eu nu voi prinde pupaza pe oua, ca nu voi fura cirese si nici nu ma voi molipsi de riie de la caprele Irinucai. dar… de astazi am inceput un program riguros pentru dezvoltarea abilitatilor motrice. doresc sa fiu la fel de kinetica precum Nica al lui Stefan al Petrii. asa ca fetelor uitati de exercitiile de aerobic ale lui Jane Fonda si invatati de aici.

totul incepe cu o incalzire usoara de glezne, apoi am trecut la fesierii mari, latissimus dorsi si am ajuns la rotunzii mici si mari, ca sa inchei cu trapezii. de foarte mare importanta sunt deltoizii, bicepsii si branhioradialii pentru un aspect placut al mainilor, ca atare le-am acordat o atentie sporita. pentru o calmare finala am terminat exercitiile cu lucrul la sternocleidomastoidian. va rog sa urmariti indeaproape toate miscarile pentru a va putea face o parere pertinenta despre ce inseamna un exercitiu de calitate superioara.

oferta este urmatoarea: una bucata CD “Anais Anouk Workout Challenge Video” – $19,567.78

[kaltura-widget wid=”talcawz2c8″ width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”1″ /]

si pentru ca tot sunt vremuri de restriste veti primi la achizitionarea CD-ului cu exercitii si un bonus ce cuprinde miscarile de shotokan. iata un scurt preview.

[kaltura-widget wid=”8kz64j5ap0″ width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”1″ /]

You may also like

1 Comment

Leave a Reply