red bull iti da aripi

eu stiam ca doar ingerii pot avea aripi (imi si imaginam cum odata cu primii dintisori de lapte, omoplatii mei s-ar putea tranforma intr-un penaj perfect). apoi am aflat ca si pasarile, insectele, avioanele si masinile sunt dotate cu acest gen de accesoriu, confectionate insa din materiale diferite.

nu prea inteleg insa cum de red bull poate sa dea aripi oamenilor ?!

mai degraba cred ca aceste aripi sunt o metamorfoza a timpului care trece foarte repede. nici nu am apucat sa spun bine “oaie” ca am si implinit 11 saptamani, si nu cred ca m-am incurcat la socoata. imi dau seama ca timpul este singurul meu dusman. el trece atat de repede incat nici nu reusesc sa fac toate acele lucruri pe care mi le-am propus.

un simplu exemplu, aceasta saptamana.

sambata 18.04.2009. am facut o scurta plimabare in parcul dendrologic de la Bazos, apoi in treacat am fost la pensiunea de pe malul Canalului Baga, o scurta vizita la omi si deja s-a lasat seara.

duminica 19.04.2009. plimabare la Pischia iar apoi “titi pranz festiv” cu tacamuri de argint de iepurasul romanesc la omi. pentru siesta, dupa pranz m-au scos ai mei la o mica plimbare pe corso in piata Unirii si pe centru unde l-am vazut pe Bubu (un fel de Biju cosmetizat).

luni 20.04.2009. am lancezit cu mami si tati in curte, profitand de vremea foarte frumoasa de afara. am sarit putin cu mami pe trambulina iar apoi a venit iepurila Mita care mi-a adus o superba rochita si niste spielhosen chiar de la vestitele case de moda din Bucuresti. nu dupa mult timp a sosit si Leea Carolin cu parintii ei care au livrat o tura proaspata de Pampers de la Viena (daca nu stiati scutecele care se gasesc in Romania sunt cu totul diferite decat cele din Vest – m-a pacalit acelasi ambalaj, dar continutul e FOARTE FOARTE PROST !!!).

marti 21.04.2009. tati a inceput lucrul (pardon !!!, a continuat cu mutatul) iar mami a mers cu mine la banca sa imi deschida un cont de economii, Alpha Dreams, ca sa pot sa imi indeplinesc toate dorintele si sa pot da viata tuturor viselor mele cand voi fi mare. in timp ce mami completa constiincios la formulare si se chinuia sa primeasca pe fax tot felul de documente pe care le uitase acasa, eu am fermecat-o pe Iolanda cu ochisorii mei frumosi. rezultatul negocierii – a trebuit sa imi promita ca atunci cand voi implini 14 ani imi va emite un card (evident fara sa stie ai mei ;-)))) pentru a putea da buzna mai repede la pusculita.

miercuri si joi mami m-a tarat cu ea in oras la aprovizionare si shopping (trebuia sa imi cumpere niste caciulite de soare ca m-a cam prajit la fata in weekend), amagindu-ma ca de fapt ea ma duce la plimbare. dar stiti voi cum e… plimbare, plimbare la Germanos !!!

si uite asa s-a facut vineri. iar in loc sa fiu sarbatorita asa cum se cuvine ca am implinit 2 luni si jumatate, am aterizat in service la Autoclub unde mami si-a schimbat cauciucurile de iarna cu cele de vara iar tati si-a demontat din nou intreaga masina…

si daca tot suntem la tematica masini, tati s-a gandit sa ma duca si la raliul Timisoarei ca sa-i cunosc pe verisorii lui, Eugen si Auras care au participat la concurs cu cea mai frumoasa masinuta – un Subaru Impreza de un superb albastru de Voronet. pacat insa ca ei au fost singurii carora le-a murit motorul pe proba speciala. dar daca ii consoleaza pentru mine oricum ei sunt The Champions ;-)))

You may also like

Leave a Reply