nimic special, sau nu!?

pai!? lucrurile stau cam in felul urmator. programul meu a intrat de cateva zile intr-o oarecare rutina. zilele incep sa semene intre ele iar viata mea incepe sa aibe sens intre intervale orare foarte bine definite. aproape ca functionez precum ceasurile elvetiene.

ora 01:00 (noaptea) servesc o mica “titi gustare”. apoi somn, dulce somn.

0ra 05:30 mi se pregateste “titi mic dejun suedez” foarte copios (nu ca si in Franta ;-))). apoi din nou somn.

ora 08:30 din nou o mica “titi gustare”. apoi sport si alte activitati de stimulare a neuronilor pana pe la 10:30 cand imi iau o ora de relaxare.

ora 11:30 beau doar un “titi drink energizant” si imi continui relaxarea printr-un somn adanc. ma trezesc de obicei in jur de ora 13:30 dar am program de voie pana la masa de pranz.

ora 14:30 primesc “titi pranz”. urmeaza apoi plimbare, plimbare, plimbare. pana pe la ora 16:00 cand mi se face din nou somn.

ora 17:30 mami imi pregateste “titi surpriza” pe care o astept cu nerabdare in fiecare zi. urmeaza din nou plimbare cu limo sau jocuri educative in casa cu mami sau cu tati.

ora 20:00 vine “titi cina” foarte copioasa si consistenta si apoi intru in hibernare pana pe la ora 01:00 (iar de aici bis…)

P.S. imaginile de mai jos sunt facute in intervalul orar 11:30 – 12:00 si reflecta foarte clar starea mea de spirit dupa “titi drink energizant” dar inainte de somnul adanc de la amiaza. de aceea proasta dispozitie este atat de evidenta pe fata mea. norocul meu ca nu sunt pretentioasa la somn si am reusit sa adorm chit ca mami se holba destul de amenintator la mine prin acel obiectiv urias de la aparatul foto si imi zornaia in urechi cu declansatorul…

You may also like

Leave a Reply