alo! va rog “cutia cu maimutici”

o sa fiu foarte scurta astazi cu relatarile pentru ca inca sunt in convalescenta.

ieri si astazi am plans mai mult decat in toate cele 4 luni de cand m-am nascut. am plans atat de tare incat a inceput si Omi sa planga cot la cot cu mine iar mami nu mai stia pe cine sa linisteasca intai, fapt care a facut-o si pe ea sa intre putin in panica ;-)))

dar de ce atata plans ?

pai e destul de simplu. burtica, colici si o stare generala proasta datorita eruptiei dentare.

mami insa nu mai credea ca vom avea de furca cu colicii (ca doar sunt deja fata mare) si de aceea era cam neputinciosa in fata urletelor mele de durere.

daca ar fi avut “cutia cu maimutici” la ea, adica cateva picaturi de Sab Simplex, totul s-ar fi rezolvat intr-o clipita. dar trusoul meu de multa vreme nu mai are in dotare acest pachet de salvare. este foarte probabil insa ca si daca mami ar fi fost pregatita cu toate cele, ar fi fost degeaba pentru ca nici ea si nici tati nu se mai asteptau la asa ceva din partea mea. asa ca nu au fi actionat oricum cutiuta. s-au prins despre ce este vorba abia dupa ce am inceput sa trag o serie de parturi pe 4 voci.

in fine dupa acest impresionant concert, m-am relaxat complet la mami in brate iar zambetul mi-a patruns din nou figura.

mult prea tarziu insa pentru a mai ajunge in timp util la biserica la Parintele Hajdu unde trebuia sa punem la punct ultimele detalii ale botezului meu…

You may also like

Leave a Reply