absenta motivata

dupa cum probabil a-ti observat aceasta luna este plina de evenimente speciale. botezul prietenei mele Leea Caroline, apoi botezul meu, ziua de nastere a mamicii mele, urmata imediat de cea a nanei Nicole si ultimul eveniment al lunii, dar nu si cel din urma cununia prietenei nostre Cristina Stefan. 

un eveniment mult asteptat pentru care mami m-a dichisit si m-a imbracat cu cea mai frumoasa rochita. totul parea conform planului. am avut timp si de o scurta sedinta foto inainte de plecare.

insa atunci cand esti bebe lucrurile se schimba de la un minut la altul. din cauza emotiilor pe care le-am avut de la o stare de bine deodata am inceput sa plang si sa ma necajesc atat de tare incat mami nu a mai avut curaj sa plece cu mine de acasa. 

de aceea ii rog foarte mult pe Cristina si pe Vali sa nu se supere pe mami si pe tati si nici pe mine ca nu am reusit sa venim sa impartasim impreuna acest minunat moment al vietii lor.

sa stiti totusi ca 

“in cea mai frumoasa zi din viata voastra suntem alaturi de voi cu inima si cu gandul si va uram numai fericire si bucurii. sa va iubiti mereu ca in aceasta zi minunata si sa aveti o viata plina de fericire si impliniri impreuna. casa de piatra!” 

P.S. imaginile alaturate sunt darul meu pentru voi ;-)))

You may also like

Leave a Reply