mersul pe jos face fundul frumos

ingrijesc-batrani-contra-ramanere-in-spatiu.

l-am privit adanc in ochi (pe tati) si aceasta este informatia care se citea pe fata lui, atunci cand m-a vazut impingand masa mea de Blackjack, unic proprietar, intabulatata in CF cu nr. 4556378. lui tati cred ca-i seamana mai mult a cadru de ajutor pentru mers. din acela pe care il vedeti in dotare la bunicutele senile si rapide precum o stea de mare sedata.

masa mea de alba-neagra este dotata insa cu un cadru ce combina dinamica si eficienta. turnarea sub presiune si profilurile extrudate formeaza un schelet-cadru care integreaza panouri de aluminiu ca elemente de sprijin. componentele, impreuna cu diversele sectiuni transversale si forme combina functionarea optima cu greutatea redusa. pe scurt c-am acesta este secretul acceleratiilor mele. greutate redusa (ceva mai putin decat STAS), forta bruta impresionanta (va rog sa va convingeti din video de mai jos) si un agregat performant. Alonso, Button, Hamilton & Co. pazea!

mai am putin de lucru la directie. sau sa fie din cauza tunelului aerodinamic (holului) care sa fie cumva neconform cu standardul?

nu conteaza cu atat mai mare imi va fi meritul. hip hip ura.

[kaltura-widget wid=”tocs5vfz7c” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”1″ /]

[kaltura-widget wid=”eqtrmrz6p0″ width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”1″ /]

[kaltura-widget wid=”je80w6yckv” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”1″ /]

You may also like

1 Comment

Leave a Reply