frankenstein…er

mai tineti minte excursia din Croatia… Punta Scala…. ei bine, acolo, tati a mai gasit o rastalmacire, de ti se face mintea blender, nu alta. in loc de Falkensteiner, renumita retea de hoteluri, tati a cosmetizat-o putin si a scos la vanzare in varianta: Frankesteiner. da, da… Victor Frankenstein…er.

astazi, la ceva vreme de la lansarea editiei de Croatia, m-a vazut cu makeup-ul in opera si si-a adus aminte de vremurile pline de avant artistic. m-a confundat din nou cu creatia ilustrului om de stiinta (acel Victor). un monstrulica plin de viata si dragut de ti se strepezesc dintii in gura de placere.

parerea mea impartiala este ca seman mai mult cu favoritul meu Dr. Hannibal Lecter. si desi nu am fost votata inca, la fel ca si Anthony Hopkins, de catre Institutul American de Film ca fiind cea mai memorabila aparitie intrun rol de ticalos, probabil din cauza privirii galese din dotare, ma straduiesc si pe mai departe sa nu apar in acest clasament. asta desi tati ma tot ameninta cu o nominalizare de fiecare data cand ma prinde la mancare. ce sa fac daca mami imi nimereste gura cu o rata a succesului situata undeva intre 68 si 73%?

promit ca voi fi in continuare foarte cuminte pe viitor.

dar, vestea cea mare este ca se vad doi dintisori. ura!!! AMR: 18 pana la dentitia completa. de acum incep sa stiu ce inseamna sa musti cu adevarat. nu din dusmani, ca si murg-ul lui Andrii Popa cel voinic. si… desi n-am “supt sangele cu lapte” ca si “frati de cruce sapte” ai aceluiasi pretin, stiu ce inseamna sa musti cu adevarat din degetele lui tati, puse la propria-mi dispozitie in mod democratic pe principiul “cel mai fraier cedeaza fara negociere”.

sau poate, veti crede, ca am tricoul cu Guns N’ Roses, patat de la eruptie. bravo… aveti o bulina rosie si o plimbare cu vaca pe centru, dar va inselati amarnic din nou.

ufff… si toate de la un amarat de suc de sfecla.

tineti minte: “murdaria este buna” zice de ceva vreme Omo.

prin cate trebuie sa mai trec ca sa fim pe aceeasi pagina?

You may also like

Leave a Reply