9-12-11

in ultima vreme am o aplecare spre numerologie. o stiinta extrem de exacta precum un micrometru (SDV-ul) ce are gradatiile desenate cu creta.

am inceput cu 9. l-am asimilat cu destinul si am aflat ca persoana cu aceste specimene este caracterizat de omenie, generozitate, compasiune. onest, demn de încredere si sensibil, pune la suflet necazurile altora si se implica în rezolvarea lor. de aceea, are mari sanse de a deveni judecator, lider spiritual, vindecator. altruist, e gata sa doneze banii pe care-i castiga, de altminteri, destul de usor, fiind o prada sigura pentru profitori. si chiar daca va fi dezamagit, “numarul 9” nu trebuie sa renunte la a-si urma misiunea umanitara, care-i aduce adevaratele satisfactii în viata. sansa sa este ca, datorita firii deschise si personalitatii puternice, leaga foarte usor relatii de prietenie.

am trecut la 12, care este numarul apostolilor, dar si al lunilor anului, fiind considerat simbolul echilibrului divin.

despre 11 numai cuvinte de lauda. vorbim despre noiembrie doar. luna favorita a lui tati pentru ca i se umple lacul din curte de la ploaie.

dar despre ce vorbim aici. despre una bucata buNicu care este unul dintre putinii oameni fericiti de catre comunisti. pai cum asa? foarte simplu. s-a nascut pe data de 12 dar in acte l-au imbatranit prematur trecandu-i data de nastere pe 9. asta este parearea gresita a unora. desi nine-eleven (911) nu are o semnificatie prea placuta chiar daca se refera la o cu totul alta data, eu cred ca, fiind o persoana mai aparte, nomenclaturistul i-a dat mai degraba un “bonus” de trei zile. lucru mare la acea vreme, in care mai degraba ti se lua cu arcanul si ultimul pleu de jumari. asa ca buNicule pe langa oferta speciala primita la nastere, noi iti mai dorim inca multe zile inainte. La Multi Ani! fara numar, fara numar, fara numar.

You may also like

Leave a Reply