…vijelia-ngrozitoare, care vine , vine , vine , calca totul in picioare…

orice asemanare cu personaje si intamplari din Scrisoarea III este absolut intamplatoare.

cursa aeriana Timisoara – Bucuresti, desi a decolat de la Arad, va ateriza la Iasi.

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat, ca incepand de astazi, de la ora 20.00 si pana luni, la aceeasi ora, in noua judete din nordul si estul tarii intra in vigoare o avertizare meteorologica de Cod galben, pentru ninsori si vant puternic. asta e pe bune.

pentru Hawaii, 32 de grade la soare, pina colada si ghirlande din orhidee, apasati tasta unu. aloha.

Ministerul Administritiei si Internelor a luat masuri pentru fluidizarea traficului rutier in conditii de ninsori si viscol. Bineinteles ca s-a intamplat in Germania.

toate ca toate dar, eu cred ca si pe tati l-a prins iarna pe nepregatite, altfel nu-mi explic de ce sta in pantaloni scurti in casa, atunci cand afara alcolul din termometre s-a ghemuit in asa hal ca aproape nu-l mai vezi. si este totusi suficient de ciudat pentru ca la ultimul recensamant am numarat cateva perechi bune.

una dintre explicatii ar putea fi ca astazi l-am vazut cum si-a murat doua perechi in lacul nostru, pen’ ca incerca sa aduca mai aproape de apa dispenserul de mancare pentru pasari, iar gheata nu a rezistat. probabil pe principiul ca cel mai destept cedeaza primul. a mai inghetat doua perechi incercand sa faca putina ordine in curte. a mutat zapada dintro parte in alta de ziceai ca-i de la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania S.A. ca atare stocul de pantaloni s-a epuizat rapid. ce mai… zapada, vijelie… pe nepregatite.

pamantul este inca pe orbita, cel putin dupa ultimele stiri. dar am o vaga impresie ca s-a inclinat putin mai mult in iarna asta. de aceea cred ca vorbim de atata zapada.

cat pentru mine, atata timp cat vor mai exista fabrici de pantaloni, nu am de ce sa-mi fac vreo grija. vreodata. oricat de mult se va inclina.

traiasca zapada. cat mai multa.

You may also like

Leave a Reply