clapa

Anna Lesko i-a tras clapa lui Gigi Becali, Voronin le-a tras clapa liderilor aliantei, Vantu i-a tras clapa lui Geoana, primarii PSD i-au tras clapa lui Mantog, Rodipet le-a tras clapa abonatilor de ziare si reviste, oradeanca Melinda i-a tras clapa lui Ogica, alaltaieri tata si-a tras singur clapa de la rezervorul de la masina, Tata Jean le-a tras clapa clujenilor, Gicuta Bucataru i-a tras clapa arendasului Petre Badea undeva in Ceamurlia iar Principele Radu le-a tras clapa catorva babe din Carei schimband orele programului de vizita.

sa fie clar… nu vorbim de Rodica de la Clejani care i-a tras clapa lui Adi de la Vilcea, nici de politistii care le-au tras clapa lui Basescu, Nica si lui Pogea, nici de Stolojan care le tragea clapa celor din PNL in octombrie 2004, nici de parlamentarii de astazi care ne-o trag noua si nici de Loredana care i-a tras clapa lui Mihai Bendeac.

nu vreau sa-mi aduc aminte nici de faptul ca Bogdan Purcherea impreuna cu Andreea Purcherea (fosta Andreea Tranca) le-au tras clapa alor mei. aviz amatorilor!

si daca 1/2 din toata lumea trage clape, cealalta jumatate incasand-o direct in plex am inceput sa trag si eu cateva “clape”.

avertisment: continut pentru adulti. continutul acestor video clip-uri nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a lui mami sau a lui tati, cu atat mai putin modul in care m-au educat. intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei interpretarii imi revin in totalitate. voi, doar pregatiti-va plexul!

[kaltura-widget wid=”kalaeoxwxk” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”1″ /]

[kaltura-widget wid=”ci8l667nvc” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”1″ /]

claparii spun ca un pian e ca un seismograf: ii inregistreaza in memoria sa pe toti cei care i-au mangaiat clapele si incantat corzile, acum 100, 50 sau 10 ani.

asa ca mami si tati, atunci cand ne mutam… usor cu pianul pe scari ca sa nu curga clapele!

cred ca o sa mai vreau sa trag din cand in cand cate una.

iar daca va simtiti cu clapa trasa, impartasiti-mi si mie din experienta voastra la comment.

You may also like

15 Comments

  1. Din pacate si eu sunt unul dintre cei “tepuiti” de cei doi nesimtiti. Andreea, te felicit pentru naivitatea cu care iti aperi sotul, asta venind de la un personaj care i-a dat direct cu mana lui imprumutul si te asigur ca aceeasi mana nu i-a mai primit inapoi.
    Pentru cei interesati, ultimele numere de tel la care raspundeau Bogdan si Andreea sunt urmatoarele : 0746077079;0729646004
    Eu sunt convins ca nimeni nu o sa-si mai recupereze vreodata datoriile de la acesti 2 nesimtiti.
    Doi oameni lipsiti de caracter, as folosi mai multe cuvinte urate dar nu cred ca este cazul.

  2. @Andreea Purcherea
    Uau!Cat tupeu!
    Eu zic ca stiti voi foarte bine (separat si impreuna) despre ce tepe (povesti de viata) vorbim. Probabil ca era concurs in familie: care fraiereste mai cu spor.
    Dati-va datoriile!!! Alea pe care le faceti uitate si nu mai are nimeni nimic cu viata voastra.

  3. Avand in vedere faptul ca eu nu te-am jignit ,nici in scris pe un site public si nici intre 4 sau mai multi ochi, prin diverse asemanari cu animale domestice consider ca nu are sens sa mai discutam !

  4. @Andreea Purcherea

    nu stiu cum este la voi in familia Purcherea insa la noi nu exista secrete si nici subiecte nediscutate sau nelamurite.

    oricum imi dau seama ca obrazul tau este mai gros decat soricul la porc din moment ce ai tupeul sa afirmi ca Ovidiu a fost atat de dragut sa va ajute cu masina in conditiile in care am stat toti 4 la masa la cafenea si am discutat despre pretul pe care il cerem pe masina iar voi ati propus un desfasurator “de rate” pe care urma sa le platiti in trei luni, ultima transa de bani trebuind sa fie achitata imediat dupa nunta.

    iar in ceea ce priveste tepele si clapele mai aveti cam multe alte datorii catre noi…

  5. Buna ziua tuturor celor care fac diverse comentarii despre oameni si nu au bunul simt sa isi dezvaluie numele . Oare voi aveti “coloana vertebrala”?
    Si pana la urma daca tot am ajuns in dezbatere publica tare as fi curioasa de povestile voastre de viata in care au fost implicati Andreea si Bogdan Purcherea.
    Cat despre afirmatiile facute de Emese in legatura cu Passatul tin sa precizez ca sotul tau a fost asa de dragut sa ne ajute la momentul respectiv cu masina si si-a pus sperante ca noi o vom cumpara fara a discuta cu acest lucru,ca daca mutam o casa cu masina voastra ar fi fost distrusa iar pentru nunta hai sa fim seriosi ca doar stiti si voi foarte bine cum a fost organizata nunta noastra si ca masina a fost folosita doar ca mijloc de deplasare a lui Bogdan pana la sala.
    In plus tin sa iti reamintesc ca Bogdan ia dat bani sotului tau pentru perioada in care am folosit masina dar nu stiu cati bani au ajuns la tine sau daca sti de acest lucru .
    In rest mie imi pare sincer rau ca s-a terminat asa relatia noastra prntru ca o adoram pe Anais si imi erai tare draga iar ceea ce regret cel mai mult este faptul ca nici nu am discutat despre asta ci doar aruncam cu vorbe urate unii inspre ceilalti!
    Poate intro zi ne vom intalni si ne vom varsa amarul la o cafea si vom intelege mai bine tot ceea ce s-a intamplat pentru ca , cu siguranta ,amandoua stim variante diferite…

  6. in urma cu 3 ani….rezulte cautari google: Bogdan Purcherea manager general (nu dau numele firmei…dar o firma condusa de o persoana cu un caracter incontestabil)….in prezent: ¨nu vreau sa-mi aduc aminte nici de faptul ca Bogdan Purcherea impreuna cu Andreea Purcherea (fosta Andreea Tranca) le-au tras clapa alor mei¨,Niste oameni carora le lipseste cu desavarsire bunul simt, onoarea, respectul, etc… mai ales “doamnei” Purcherea ( fosta Tranca )…..iar de el ce sa mai zic… no comment …sincer se merita unul pe altul…..si cred ca nu le-a fost greu sa isi castige aceasta reputatie “buna”.
    Eu,personal,pana nu demult aveam o parere destul de buna despre Bogdan, dar acum nu pot sa zic decat ca mi-a lasat un gust amar¨….
    …..pacat Bogdane….ma intreb daca esti mandru de reputatia care ai reusit sa o dobandesti

  7. Niste oameni carora le lipseste cu desavarsire bunul simt, onoarea, respectul, etc… mai ales “doamnei” Purcherea ( fosta Tranca )…..iar de el ce sa mai zic… no comment …sincer se merita unul pe altul…..si cred ca nu le-a fost greu sa isi castige aceasta reputatie “buna”.
    Eu,personal,pana nu demult aveam o parere destul de buna despre Bogdan, dar acum nu pot sa zic decat ca mi-a lasat un gust amar.
    Fratilor in viata NU doar BANUL e IMPORTANT…..incercati sa va pastrati prietenii pe care inca ( sau mai bine zis daca ) ii mai aveti si nu le mai trageti clapa….

  8. Ma intreb cati or fi cei inselati de acest personaj. Recunosc ca sunt unul dintre ei.
    Din pacate abia recent am avut inspiratia sa caut pe net, sa vad daca mai sunt si altii ca mine.

Leave a Reply