11 luni

miercuri. 6 ianuarie. de cateva ore am implinit 11 luni. o mica vesnicie. insa lucrurile au functionat conform planului si ma pot lauda cu un BMI de 14,5 (va las pe voi sa ghiciti inaltimea si greutatea) acum piele din ce in ce mai putin bronzata, picioare lungi, subtiri, degetele cu personalitate si in continuare uluitor de sexy.

ca si noutate, de cateva zile am inceput sa mananc mai cu pofta. am depasit recordul personal cu 2 morcovi si ceva zeama de la o supica de curcan mancate la masa de pranz.

sunt isteata foc, stiu deja sa spun si sa fac conexiune intre 10 cuvinte si imaginile aferente. totul a inceput cu mama, tata si wau wau (un fel de hau hau nemtesc pe care il asociez cu cateii) iar acum “die Nase” si “der Ball” sunt in top.

sunt foarte tonica si cu o mobilitate demna de o campioana la gimnastica. spontana, creativa, vesela si cu un excelent simt al umorului. imi place sa fiu in centrul atentiei si nu ma pierd cu firea atunci cand primesc aplauzele si incurajarile celor din jur.

You may also like

10 Comments

  1. Multumim pentru urari si gandurile frumoase pe care le-am primit. Promitem ca vom creste mari si ca ne vom tine in continuare de obiceiurile bune pe care le-am cultivat pana acum. Vom reveni si cu multe povesti si intamplari de viata odata ce ne vom intoarce acasa de la 3000 m altitudine…
    Pana atunci doar ne gandim la voi toti 🙂

  2. sunt de acord cu Flavi … chiar daca nu te cunosc personal , te-am indragit de la prima vedere …sau pagina web cu tine , mai bine zis … vezi mami cum trece timpul …?! acu’ se face anul si parca nu-ti vine sa crezi , asa-i?!

  3. La Multe Luni! Pentru cine nu te cunoaste si citeste ce a scris Mami poate crede ca se lauda cu tine, dar trebuie sa spun ca in descrierea ei nu este nici o exagerare. Esti un copil cum nu am mai intalnit, oricine te cunoaste nu poate sa nu te iubeasca.

Leave a Reply