buna dimineata, MUCI!

toata noaptea m-am zvarcolit in pat in toate directiile. ba imi era prea cald ba imi era frig. ba horcaia mami, ba eu. apoi iarasi mami. o cantare armonica pe doua voci, cum rareori se poate auzi in cele mai vestite sali de spactacol din lume.

imi curgea nasul si nu puteam respira decat pe gura. ambele nari astupate de muci deliciosi, cu o consistenta asemanatoare mierii din flori de portocal, care s-au scurs peste noapte pe intraga-mi fata delicata. de curatat apoi doar cu spaclul.

insa cum pot scapa de acesti minunati muci definitiv si cat mai repede, asta-i intrebarea?!

You may also like

4 Comments

  1. noi in loc de batista bebelusului folosim pompa para marimea 6. super lux. manual dar scoate totul pan’ la ultima picatura de muci. in rest si noi folosim spray cu sare de mare dar copilei nu-i prea place si ca atare in perioada asta cand trebuia sa intervin cu pompita de 5 ori pe zi nu m-am riscat sa-i fac neplaceri pe la nas ca riscam sa nu mai pot pune pompa in actiune…

    cu Olynth am din nou rezerve pentru ca stiu 2 persoane adule care aveau rinite si au tot folosit pana le-a creat dependenta. amandoi au ajuns la operatie iar depunerile de Olynth si nu numai de pe piramida nazala erau de-a dreptul macabre.

  2. Probabil ca la ora asta au trecut deja mucutzii dar iti spun, draga Anais, sa stii pe viitor ca noua ne-au trecut (dupa doua saptamani in care si-au facut de cap…sau de…nas)cu Sinupret sirop si Olynth spray pt copii. Mai merge si cu apa de mare Sterimar si curatat bine nasucul cu batistuta bebelusului. Stiu, stiu, stiu, mami a ta ar desfiinta aceasta batistuta dar cum altfel sa curatam nasucul cat suntem foarte mici si nu stim sa suflam? :))

  3. e neplacut( putzin spus!):(………….apeland la tratamentele homeopate ,Cristinei i ai trecut fffffff repede mucishorii cu Sambucus Nigra ( din flori de soc)
    ii dorim insanatosire grabnica micutzei! …sau si mamei?:)))

Leave a Reply