Infarix Hexa, doza 4

vaccinul de 1 an, ultima doza de Infarix hexa si in acelasi timp ultimul vaccin din schema de bebe*, pe care eu abia acum l-am facut date fiind conditiile de sanatate, nefavorabile si in acelasi timp incopatibile cu vaccinarea, din ultima luna.

m-am trezit cu fata la perna. am fost extrem de prost dispusa. m-am miortait deja de pe masina. cand am ajuns la doamna doctor in cabinet vroiam sa par o domnisoara intelegatoare (adica o dura) dar cand au inceput sa-mi faca diverse manevre gen cantarit, masurat lungime si circumferinta craniana, verificat gat si urechi, ascultat plamani si inima cu stetoscopul si apoi masurat temperatura nu am putut sa-mi pastrez cumpatul si am inceput sa ma revolt prin urlete si plans. punctul culminant fiind cu putin inainte de momentul vaccinarii.

de ce atata tevatura pentru un un simplu vaccin? pentru ca am schimbat pediatrul (de cand cu Rotarix-ul fostul meu super doc. nu mai raspunde la telefon) iar doamna doctor cea noua trebuia sa ma ia in evidenta si sa-mi faca fisa medicala. asa ca pana la urma m-am ales cu o verificare tehnica completa. masa totala autorizata s-a observat ca este usor scazuta, dar asta pentru ca m-am pregatit deja de etapele competitionale (ale vietii). in rest nu au fost semnalate defectiuni de nici un fel si de aceea am primit si o garantie extinsa pe inca 99 de ani.

dupa ce m-au reechipat complet si zambetul a inceput sa-mi reapara. odata intrata in masina m-am relaxat pe Anotimpurile lui Vivaldi si apoi mi-am permis un beauty sleep de 50 de minute.

de acum nimic nu avea sa mai imi strice buna dispozitie.

P.S. la 48 de ore dupa vaccinare nu s-au semnalat nici un fel de efecte secundare!

*dupa incidentul avut cu Rorarix, de comun acord ai mei parinti au hatarat sa nu mai imi administreze nici un fel de vaccin. nici macar cele din schema obligatorie pentru ROR si varicela.

You may also like

1 Comment

Leave a Reply