unt de arahide cu carnati

tehnicile de masaj clasic suedez au efecte deosebit de benefice asupra sanatatii, conditiei fizice si aspectului general al corpului pacientilor de orice varsta. inclusiv al meu. unele manevre sunt cuprinse in toate formele de masaj, asupra tuturor tesuturilor si segmentelor corpului si se numesc manevre principale de masaj. altele se folosesc numai asupra anumitor regiuni sau segmente, ori tesuturi, numite manevre ajutoare de masaj.

ca sa fiu un pic mai concisa: am inceput cu eflurajul si frictiunile, am continuat cu framantatul si tapotamentul si am incheiat cu vibratiile. nu am pierdut din vedere nici manevrele secundare: cernutul si rulatul, presiunile si tensiunile, tractiunile, scuturarile si elongatiile. am citit undeva ca untul de arahide este o solutie demna de luat in calcul, asa ca eu il folosesc cu rezultate benefice.

poate va intrebati insa, daca este posibil sa-mi fac singura masaj. si ca sa incerc sa va raspund cat mai elegant, si putin pe “dupa gard”, am sa va rog sa va uitati la sfarsitul acestui post sa vedeti in ce categorie este el inclus. in categoria caruta cu prostii. asa ca ganditi din nou.

mai concret: nu mie mi-am facut masaj ci… parchetului din sufragerie. ooooops. inchipuiti-va ce fata a facut tati. ziceai ca a inghitit o broasca raioasa. si si-a mai bagat si un carnat pe langa.

apropo de carnati… astazi am mancat aproximativ 5 felii, iar ieri aproape 3 chiftele. oare acesta sa fie motivul pentru care eu nu prea mananc nimica. mami ma momeste cu verdeturi si produse vegetale, iar mie imi place carnatul unguresc picant de Mako. asta e.

asa ca mami, da-mi te rog, unt de arahide cu carnati. iti promit ca o sa fiu fericita.

You may also like

Leave a Reply