Wimbledon 2010

desi este duminica, este zarva mare la noi in parohie. nu ne-am trezit bine ca-l vad pe tati impreuna cu o delegatie de oameni de afaceri. vorbeau o limba nestiuta pentru mine. engleza. auzeam franturi de discutii si asistam la activitati dubioase. masurau curtea in lung si in lat. se uitau la soare, se uitau la lac, se uitau la casa. iarasi masurau. iarasi se uitau. mi-au numarat pana la urma si ouale de sub rate. au masurat din nou inaltimea duzilor. au masurat iarasi podul. in cele din urma radiau precum o luna plina si si-au exprimat aprecierea inmanandu-i lui tati o hartie.

tati a ridicat-o in aer si a rupt-o tacticos pana cand n-a mai ramas nimic din ea. ce credeti? am aflat intr-un tarziu de la tati, dupa ce le-a aratat care este poarta, ca domnii respectivi erau de la The All England Lawn Tennis Club. adica aia de la Wimbledon. din cauze neelucidate inca, vor sa renunte la organizarea turneului de tenis pe arenele de la Wimbledon in perioada 21 iunie – 4 iulie.

s-au gandit ca daca au vazut pe Google curtea noastra si vin sa-l maguleasca pe tati putin la corason, vom fi de acord sa punem la bataie bunatate de teren si sa-i lasam pe englezi sa mute turneul la noi in curte. pfui mai drace daca am mai vazut asa ceva. am ramas siderati.

inteleg ca tati face treaba buna cu gazonul, dar noi “nu ne vindem tara”.

You may also like

Leave a Reply