no comment…

pe langa numeroasele cuvinte pe care le-am invatat in ultima vreme, m-am procopsit si cu o groaza de alte placeri personale. tati ar spune ca sunt cam vinovate. eu am o alta parere.

ce mai, conflictul dintre generatii are alti actori. aceeasi intriga.

dintr-o vorba in alta am ajuns la concluzia ca tati are o fatza digitala virusata. numai asa pot sa-mi explic ce sfecla a facut atunci cand m-a vazut cu bastonul de politist in gura. zicea ceva de marea carnateala. si desi a avut o incercare timida, asemanatoare cu un uragan de forta 7, sa-mi inlature prietenul departe de raza mea vizuala, nu a reusit. mai bine ma imbolnaveam de gripa aviara decat sa renunt la carnat. si tati a aflat pe pielea lui ca sunt profesionista la injuraturi. cel putin asa cred ca a interpretat gangurelile mele.

de fapt doream sa-i spun sa mute farfuria ce continea si geamanul lu’ domnu’ carnat mai aproape de raza mea de actiune. nu de alta dar am vazut ceva reclame la diferite banci care iti recomanda sa-ti faci depozite. inchipuitiva un carnat cu dobanda de 6% pe an. adica la safrsitul anului as putea avea un carnat si 6 procente.

doar ganditi-va la asta!

oare sa mai iau inca unul?

You may also like

7 Comments

  1. de acord cu tine , mami … cred ca nici ca adulti nu reusim sa mancam ce stim ca e sanatos … si desi gusturile trebuie educate , e taaaare greu cu copiii mici …cel putin cu ai mei … ca mai sunt si unii care mananca orice le pui in farfurie … dar la noi kids make the rules …

  2. e o dulcik!
    cat despre grupa sanguina…discutabil…din doua persoane cu grupa sanguina A2 nu e obligatoriu sa rezulte tot un A2…poate rezulta si un O1 (ca si mine de altfel).
    va pup dulce, distractie placuta!

  3. sunt curioasa si ce grupa sanguina are …nu doar zodia … ca e o carnivora inraita… si imi place ca e deja bronzata … are tenul bun ,ca “fi-mea” … sa va vedem la sfarsitul verii ce marocance deveniti…

Leave a Reply