1 noiembrie?!

judecand dupa vreme da.

dar ploaia nu a fost un motiv intemeiat ca eu sa-mi stric buna dispozitie. am functionat la parametrii de CANICULA “temperatura aerului a depasit, izolat, la amiaza, pragul de 36,5 de grade iar indicele temperatura-umezeala (ITU) a trecut, pe alocuri, pragul critic de 80…”

mi-am inceput ziua incalzindu-mi corzile vocale cu un DO.RE.MI. a urmat o fatzaiala tantzuiala cu Fabi si fetele de la “gruppe”, o tombola la care m-am ales cu un trenulet din lemn si o ceasca de cafea (ori mai buna. ori mai rea). la final s-a lasat cu cadouri muzicale de la “doamna DPS” (clopotei si castanieta), aici insa mie mi-a sarit randul si nici acum nu stiu de ce?! sa fie fost oare din cauza faptului ca am fost prea cuminte. sau sunt o cauza pierduta la fel ca si mami intr-ale muzicii, si atunci evident ca nu merita sa strice ovazul pe gaste…

locul de joaca a fost urmatoarea atractie. ne-am mutat cu totii de la cabinetul de psihologie/psihiatrie la Disney Land-ul de la Noni unde alaturi de zeci de alti copii din toate categoriile de varsta ne-am consumat energia pe ritmurile unei Cutiute Muzicale.

atelierul de papusi la care urma sa particip (pasiv) a fost amanat pe maine, poimaine, niciodata… (din cauza conditiilor meteo nefavorabile si incompatibile cu aceasta activitate).

all in all este 1 IUNIE.

a fost o zi minunata pe care am petrecut-o alaturi de prieteni. o zi care mi-a adus multa bucurie, surprize si multe cadouri wow!!! (le multumesc tuturor celor care s-au gandit la mine si nu au uitat ca este o zi speciala; Mami, Tati, omi (H)aidi si oti Jolly (zoli)).

P.S. poze de la eveniment din pacate nu exista pentru ca aparatul nostru “parapozar” si-a dat duhul aseara. fortat de imprejurari si poate putin si de catre mine…

You may also like

Leave a Reply