a treia noapte fara tzitzi

evident fara voia mea!

a fost mult mai linistita. am avut un somn lung si neintrerupt de la 20:30 pana la 03:00. apoi niste scancete, cateva lacrimi si din nou la sueta cu tati pentru vreo 30 de minute dupa care m-a luat somnul.

urmatoarea trezire in jurul orei 06:00 cand mami s-a executat la apel si am savurat timp de o ora o tzitzi si apoi si pe “die andere” pana cand se facu lumina afara si am sarit la geam ca sa constat ca “afara ploua”…

You may also like

4 Comments

  1. @Laura
    la noi cand au iesit caninii au fost nopti in care nu a mai lasat tzitzi deloc din gura. reuseam doar sa o conving sa elibereze “obiectul” pentru 5 secunde ca sa o mut de la un san la altul. e adevarat insa ca s-a intamplat doar in aceasta perioada dar 2-4 treziri pe noapte au fost standard.

    si cum zice si Ad, somnul pana la urma trebuie sa fie somn.

  2. Si eu dau vina pe tzitzi pentru trezirile nocturne…deocamdata nu sunt pregatita sa il “faultez” (intarc) cum zice Adi. Cred ca e greu sa o auzi plangand si sa il lasi pe “tati”, sau? Razvi al nostru are 1 an si 2 luni, nu doarme cu tzitzi, doar adoarme cu ea, ziua si noaptea. Best nights inseamna ca la voi, trezire la 3 si la 6-7; worst nigts la fiecare 2-3 ore.

  3. hello anais, deci asta inseamna ca incepi sa te indrepti incet-incet spre intarcat? sunt curioasa daca in afara de lapte de la mami mai primesti si ceva suplimente in timpul zilei? lapte praf sau de vaca?
    oricum iti uram bun venit cat mai curand in clubul copilasilor care nu se mai trezesc noaptea! 😉

    pupici de la paula, cititoarea ta care a renuntat si ea de curand la mesele de noapte 🙂

Leave a Reply