in concluzie

inca nu imi este bine.

am scapat partial de muci si tuse insa torc precum un motan in calduri iar febra se tine bine de mine.

asa ca astazi de dimineata o alta vizita la doctor, de data aceasta la medicul de familie d-na Clitan, care a venit cu o schema de tratament ceva mai prietenoasa si o scutire de o saptamana la gradi.

de data aceasta ne incercam norocul cu Sumetrolim, Ambroxol picaturi, Vitamina C si Gluconat de Calciu si supozitoare de Nurofen pentru a tine febra sub control.

in ceea ce priveste tratamentul initial cu Nurofen sirop, am luat 4 doze dupa care am concluzionat ca in afara de faptul ca actioneaza ca si un pahar de Red Bull si nu imi da liniste nu are alte efecte benefice, Rinathiol 2% sirop mi-a transformat o tuse productiva intr-una seaca care mai putin si ma lasa fara rasuflare, asa ca i-am dat si lui cancel iar de Klacid (antibiotic) ne-am tinut departe.

asa ca deocamdata asteptam o bagheta magica care sa imi faca viata mai roz.

You may also like

2 Comments

  1. sumetrolimul e cel mai eficace dintre toate antibioticele incercate si de noi … sa va faceti bine … si sa nu raceasca si mami daca e asa cum am auzit din intamplare ca e … adica gravidutza … felicitari , daca nu ma insel , si scuze daca o fac …dar stiu ca vi-o doriti … multa sanatate !!!

Leave a Reply