37.5, 38.1… 39.0

ar putea fi vorba despre temperatura exterioara a aerului undeva la “valul mare” in insulele Seychelles. insa nu sunt atat de norocosa incat sa-mi petrec vacanta de iarna in tinuturi atat de calde si placute. poate anul viitor vom vizita targul de corali de pe acolo in locul celui de Craciun de la Viena…

acum insa sunt condamnata sa rabd temperaturi de -13 grade si mult prea multa zapada rece pentru manutele mele gingase. sunt condamnata sa traiesc intr-o casa “tip pestera” la o temperatura medie de 15.8 grade pentru ca asa spun doctorii din Germania ca este bine si sanatos (ce-i drept de cand am oprit gazul de pe teava atat eu cat si mami am scapat de muci si de tusea cronica de care sufeream cot la cot de luni de zile).

offf Doamne. off! (asta-i vorba pe care o zic de fiecare data cand dau greu).

s-a aprins din nou beculetul rosu la termometru.

si asta intr-un moment in care mami era foarte fericita ca am bifat si noi prima viroza de gradi care a trecut razant pe langa noi. ceasul negru, pisica treisprezece iar mami sa nu mai gandeasca atat.

scenariu probabil (de la Fabi citire, care a trecut prin asta saptamana trecuta):
ziua 1. febra foarte mare, care se tine cu greu sub control cu antitermice administrate la 4 ore, si o stare generala execrabila.
ziua 2. febra usor controlabila doar cu siropel si o stare generala mult mai buna.
ziua 3. febra dispare subit apar insa niste bube pe piele care pot fi usor asimilate unei eruptii cauzate de un Streptococ Beta Hemolitic.

deocamdata ma aflu la simtomatologia din ziua 1.

that’s all folks. vedem ce urmeaza…

You may also like

Leave a Reply