Ajutor pentru EVELINA!

Dragi parinti / prieteni,

Evelina este colega de gradi / scoala cu mine si din pacate a fost de curand diagnosticata cu o forma rara de cancer osos. Pentru ca imi doresc mult sa o vad cat de curand zambind din nou alaturi de noi copiii in curtea scolii, va rog mult, ca in limita posibilitatilor fiecaruia, sa-i acordati o mana de ajutor.

Informatii legate de Evelina si lupta ei cu Sarcomul Ewing.

Parintii Evelinei au infiintat o asociatie ASOCIAŢIA UMANITARA PRINŢESA EVELINA” care are ca prim scop stringerea de fonduri pentru tratamentul si operatia de care are nevoie Evelina.

_____

Medicii de la Timisoara si Viena au schitat pentru Evelina graficul tratamentului si o estimare de costuri:

Tratamentul incepe cu un numar de 6 sedinte de chimioterapie,
apoi se efectueaza o interventie chirurgicala de inlocuire a osului tumoral (8 cm)  cu os preluat din tibie si os strain,
dupa care se efectueaza inca 7 sedinte de chimioterapie.

Durata terapiei se estimeaza la un an de zile.

Costurile se estimeaza la cca 40 000-50 000 euro pentru interventia chirurgicala, care se va efectua la Spitalul Universitar AKH din Viena,
si 80 000 euro pentru sedintele de chimioterapie postoperatorie care se vor efectua la Viena, la Spitalul de copii Sfanta Ana,
fiind necesar ca pacientul sa ramana sub observatie pana la recuperare in Viena.

_____

Toate informatiile stranse pina in acest moment sunt inserate intr-un Blog
http://ajutor-pentru-evelina.blogspot.com/

Sper ca prin intermediul acestui Blog sa avem (toti cei interesati) o legatura cu Evelina, sa ii tinem pumnii pentru ca are mare nevoie si sa o ajutam financiar sa treaca cu bine peste acest an greu din viata ei.

Imi doresc sa o vad din nou pe Evelina la scoala.

Va multumesc tuturor pentru sprijin!

Anais.

You may also like

1 Comment

  1. Dragi parinti,

    Vestea despre boala si suferinta Evelinei m-a facut involuntar, sa o vad pentru cateva momente pe fica mea Sofia in locul ei si sa simt pentru o fractiune de secunda durerea pe care parintii Evelinei o simt cu siguranta de o mie de ori mai intens. Apoi m-am gandit ca, pe langa durerea imensa de ati vedea copilul chinuit de asa o boala, nu as avea avea banii necesari pentru a face tot ceea ce e posibil pentru a o salva. Intr-o asa situatie, as spera ca cei din jurul meu sa ma ajute si sa fie alaturi de mine nu doar sufleteste ci si material.

    Nu as vrea sa inoportunez pe nimeni dar doresc sa va propun tuturor sa ne implicam, fiecare in masura posibilitatilor, si sa ajutam familia Calin sa faca tot posibilul pentru a aduna suma de bani necesara, in timp util, pentru salvarea Evelinei.

    Acest lucru s-ar putea face relativ usor printr-o implicare colectiva:
    Sponsorizari din partea firmelor noastre sau a noastra personal. (Eu unul am sponsorizat cu 4.000 lei)
    Redirectionarea a 2% din impozitul pe salarii catre Asociatia Umanitara Printesa Evelina. Desi termenul limita de depunere a Declaratiei 230 a expirat la 15 mai, cei de la Finante au fost de acord ca pentru o cauza umanitara sa mai primeasca declaratii (sau termenul a fost prelungit). Eu personal am vorbit cu angajatii firmei si am constatat ca 90% dintre ei nu au optat pentru aceasta redirectionare a celor 2%. In consecinta toti au acceptat sa faca acest lucru pentru Evelina.
    Solicitarea partenerilor de afaceri si colaboratorilor fiecaruia, de a sponsoriza cu sumele pe care si le poate permite fiecare. Ieri am discutat cu 5 dintre partenerii mei si am obtinut sponsorizari de la 4. Sper ca in saptamana urmatoare sa mai obtin sponsorizari de la cel putin 15 firme. Mai mult, una dintre firme mi-a promis ca se vor implica si ei in aceasta actiune si vor discuta la randul lor cu proprii parteneri.
    Evident ca cel mai mare impact l-ar avea o campanie media umanitara in care sa fie implicata o televiziune, un ziar cu acoperire nationala, o campanie pe internet. Din pacate nu cunosc amanunte despre aceasta varianta dar ma informez. Pentru inceput am discutat cu sora mea care lucreaza pentru Agerpres si care va incerca sa faca ceva in acest sens sau cel putin sa ma puna in legatura cu persoane de decizie; orice ajutor si cunostinta in aceasta directie ar fi mai mult decat bine venit.

    Cu siguranta ca mai sunt si alte cai de a colecta donatii si cu siguranta ca unii sau altii dintre noi le au la indemana deci nu trebuie decat sa alocam putin timp si putin efort pentru a uza de ele; sunt convins ca merita.

    Sunt timisorean prin adoptie de o scurta perioada de timp, deci ma cunosc bine cu putini dintre dvs., dar stiu ca primele trei variante descrise mai sus sunt la indemana marii majoritati dintre noi.
    Si eu imi doresc sa o vad pe Evelina la scoala cat mai curand!

    Mihai Rognean
    (Tatal Sofiei)

Leave a Reply