avanpremiera la “gradi”

de astazi am inceput cu pregatirile pentru gradi.

cu mic cu mare la ora 7 a.m. am plecat cu totii catre laborator pentru recoltarea exudatului nazal si faringian (analize necesare pentru intrarea in colectivitate). usor turmentati de ora ora nu prea avansata a zilei si cu o foame de lup in burtica am luat-o in directia omi unde am mancat un mic dejun copios – paine calda, vinete, rosii si croissant cu gem.

ne-au ars apoi talpile de nerabdare sa mergem la gradi. la gradi, unde de astazi a inceput programul de acomodare pentru noi venitii bobocei din grupa macilor rosii. vizat pentru acest modul, fratiorul meu Egon Elias. dar cum ca este vorba despre acomodare am considerat ca ii va fi mult mai usor daca sunt si eu pe acolo.

asa ca…

pe locuri, fiti gata, PUKY…

catre gradi unde am ajuns cam cu o jumatate de ora inaintea orei stabilite.

am fost insa primiti asa cum se cuvine pe covorul verde de iarba proaspata si frageda de catre Frau Christine si celalalte doamne educatoare super dragute din gradi.

pam. pam. pam.

o privire in stanga, alta in dreapta si WOW. gradi. curtea noastra de la gradi.

animalele din spate. oaky si ea afara, lacul in care a crescut o SEEROSE (aha, mami eu la grupa asta sunt ;-)), pomii fructiferi, nucul cel batran, casutele, gradina plus tot ceea ce a crescut in ea peste vara, cuburile din lemn si prietena mea Maya.

totul cam asa cum am lasat in urma acum doua luni.

toate’s vechi si totusi noi sunt toate.

iar despre Egon.

si-a trecut in revista prietenii de la munte, lista fiind deschisa de catre Patrick apoi Thorsten, Sven si FAbi. am concluzionat ca ei vin cam peste doua saptamani sa animeze curtea, si-a intalnit apoi o veche prietena de pe cand frecventa cursurile de muzica, pe frumoasa Alessia, dupa care a trecut la lucruri ceva mai pamantesti, o mica gustare cu mere si banane, caci dupa atata joaca i s-a facut foame.

apoi gramada de nisip, bara fixa, balta cu nuferi si terasa unde se aflau cuburile din lemn i-au atras intreaga atentie.

scurt pe doi, Egon este deja acomodat iar aventura pe urmele unui nou an scolar poate incepe…

img_8645

Image 2 of 28

 

 

 

You may also like

Leave a Reply