creste iarba, iarba deasa

creste iarba, iarba deasa perpendicular pe casa iar Leea a venit la masa dar mie nu imi pasa ;-))) – cam asa a-si putea descrie ziua de astazi.

in loc sa fiu o gazda primitoare si sa imi astept musafirii asa cum se cuvine, ce fac eu !? –  somnic, somnic, somnic.

am dat o buna ziua, pe jumatate adormita iar apoi dupa cateva scurte schimburi de replici cu prietena mea Leea Carolin (pe limba noastra de bebe) am cazut intr-un somn adanc. noroc in mami care a fost ceva mai grijulie cu oaspetii si s-a ocupat in locul meu de bunul mers al lucrurilor.

pe mine doar foamea a reusit sa ma trezeasca la ora 6 P.M.

din pacate insa pe Leea a trebuit sa o salut din mers pentru ca ea a plecat acasa in timp ce eu imi luam “titi cina” si nici macar nu am apucat sa facem cateva poze pentru albumul de familie pe care il vom arata nepoteilor nostrii.

aproximativ la aceeasi ora la care eu am facut ochisori a ajuns si tati acasa de la lucru, caruia i-am promis ca ii voi dedica si in aceasta dupa amiaza cateve minute din timpul meu pretios ca sa ma dragaleasca in voie…

P.S. a trebuit insa sa imi dea in scris ca nu ma va mai da cu capul de tavan (din greseala evident !!!) cum a facut-o ieri ;-))).

You may also like

1 Comment

  1. Ciao Anais,
    esti pe zi ce trece, din ce in ce mai frumoasa!
    Spune-i lui tati, sa aiba mai multa grija de tine. stiu ca vrea sa te antreneze pt viata dura care te asteapta, dar sa gaseasca alta modalitate.
    apropos, sa-i spui La multi ani! bunicii Doina de la Lugoj.

    te pup virtual pana data viitoare cand te voi vedea.

Leave a Reply