crocodilu’n soare

de ceva vreme tati mi-a gasit un loc de cinste in familia Crocodylidae.

animalutele acelea simpatice, lungi, care stau toata ziua la soare, au dintii suprasaturati de fluor si care dupa ce te privesc gales in ochi iti smulg capul de pe umeri dintr-o simpla muscatura, toata actiunea fiind acompaniata de o privire galesa demna de Oscar.

s-ar putea gresit crede ca tati m-a clasificat in aceasta familie din cauza ferocitatii care ma caracterizeaza cand iau mesele, din cauza ca am un look preistoric sau din cauza ca as inghiti pietre pentru a fi mai bine echilibrata atunci cand fac baita. dar va inselati amarnic.

eu cred ca-mi zice crocodilu’ din cauza ca emit un spectru de sunete care ma apropie periculos de mult de puiuti de crocodil. onomatopee HI-FI cum le zice tati. ce sa fac? cu asta ma ocup! ce e ciudat e ca nu am nevoie de preamplificatori cu supapa de vid, tweetere cu neodim sau vreun conector difuzor placat cu aur pentru o transmisie curata a semnalului. pur si simplu sunetele vin din interior. ascult de ceva vreme si ma autominunez de sunete. nu cred ca exista cuvantul asta dar mie imi place. asa ca la naiba cu ICR daca nu vrea sa-mi promoveze neologismele si sa le integreze in lexic.

si pentru ca am nevoie de mult soare am avut un motiv intemeiat sa vizitez imprejurimile. am fluierat dupa marsupiul lui tati, un fel de limo pentru bebe, care in mod miraculos se plimba pe sub nasul meu, am sarit la bord, mi-am pus prosopul in cap si valea in curte.

am masurat stalpii de lemn din care tati va contrui noul gard, am trecut in revista garda de onoare canina, iar in discursul rostit le-am promis bazine de scufundari subacvatice, apa ozonificata, scutiri la plata apei potabile si internet gratis, ca tot suntem in campanie electorala, am inventariat regnul animal de pe lac iar la sfarsit m-am intins in hamac sa ma odihnesc nitel. e greu sa fi crocodil.

si pentru a inlatura orice fel de indoiala vizavi de “orice asemanare cu personaje si intamplari adevarate este pura fictiune” v-am atasat un set de poze dintre care ultimele doua sunt identice (avem acelasi costum de baie) cu exceptia celor 10 foarte mici diferente. pentru a depasi bariera celor 120 de puncte IQ aveti o limita de 4h 30′. va doresc succes in identificarea lor.

You may also like

Leave a Reply