istoria se repeta…

din nou examen, din nou stat cu tati, din nou incertitudine in ceea ce priveste orizontul de timp, din nou STICLUTA cu ceai.

ca si data trecuta la ora 9:00 a.m mami intra total relaxata si foarte sigura pe ea in sala de examen.

la mine insa emotiile sunt ceva mai mari, motiv pentru care am scapat un mare cacu in scutecel. atat de mare incat a dat si pe langa si a inceput sa “stinke” in toata masina iar tati n-a stiut cum sa ajunga cu mine mai repede la Omi sa-mi faca o baita si sa-mi schimbe chiloteii si hainutele.

dupa ce ne-am crosetat prin trafic, am ajuns la Omi (care era deja plecata catre Deutschland) unde Bijoux ne-a intampinat foarte bucuros si cu multi pupici. in mare viteza tati a indeplinit Mission Imposible si urma sa facem un plan pentru urmatoarele ore. am fost insa salvati din nou de clopotel. a sunat mami ca a luat F.B. si ca a terminat cu scoala pentru urmatoarea perioada de timp.

asa ca tati m-a bagat in conserva, l-a luat pe Bijoux si ne-am dus repejor sa o luam pe mami de la facultate. de aici directia birou unde am participat si eu la cateva intalniri si apoi ne-am dus toti trei la un brunch pe terasa de vis-a-vis.

ajunsi inapoi la birou mami a incercat marea cu degetul si mi-a dat STICLUTA. chipurile doar ca sa ma joc cu ea. credea ca ma pacaleste si ca voi incerca ceaiul ei minune. insa dupa cum a-ti observat eu sunt o tipa cu caracter si intotdeauna ma tin de cuvant.

asa ca istoria s-a repetat.

…STICLUTA a baut-o mami ;-)))

You may also like

Leave a Reply