Londra – Timisoara via Uliuc

in acest weekend cursa W6 704 Londra (LTN) – Timisoara (TSR) a companiei Wizz Air si-a deviat traseul via Uliuc City (ULC).

si asta doar pentru mine.

pentru ca sunt atat de dragalasa si am un zambet caruia nimeni nu-i poate rezista. nici macar der OsterHase. a fost foarte de treaba anul asta si nu mi-a contorizat nici pagubele si nici micile rautati pe care obisnuiesc sa le fac. asa ca am fost rasplatita din belsug.

mai intai Andra si Cosmin (un fost angajat si bun prieten a lui tati si mami) a facut un comision pentru iepuras si mi l-a adus pe Violet, un catelus dragalas, ales pe considerentul USB. adica se poate conecta direct la calculator.

apoi a venit tanti Crista la locsolas si coffe & cake. cred se gandeste mult la mine dat fiind faptul ca mi-a adus din capatul celalat al lumii (adica din India) via Londra o jucarioara cu totul speciala. un fel de carusel auriu cu mult bling, bling, actionat manual cu care se joaca totii copii pe acolo si doar eu pe aici.

* Cosmin si tanti Crista locuiesc la Londra si ajung in Timisoara doar cateva zile pe an dar asta nu-i impiedica sa-si gaseasca putin timp sa ma viziteze de fiecare data cand ajung pe meleagurile natale.

You may also like

Leave a Reply