Muci

… sau nuci?

nici vorba. titlul este corect: MUCI! mai exact o puzderie de muci.

l-am vazut pe tati cu o fatza de manelist intelectual atunci cand a sosit impreuna cu mami la petrecerea de Sankt Martin, la noi la gradi. e foarte adevarat ca nu l-am pregatit deloc de ce ar putea sa gaseasca acolo, asa ca tonusul ridicat ce il avea afisat la intrare a devenit o mimica identica cu cea pe care o ai atunci cand privesti un vecin care incearca sa se lege la sireturi stand in genunchi. cu mainile incrucisate. la spate.

mai concret! nu l-am prevenit ca grupa noastra este in perioada transferului de muci. de la transparenti la verzi, de la la grupati la scursi, de la cei care se intind pana la buza de sus pana la cei care se intind pana la urechi, de la cei care au robinetul stricat la o nara pana la cei care le-a ruginit si a doua teava, de la cei gingasi de 1 cm pana la cei jumbo pack de 3,7 cm, de la cei in forma de para pana la cei in forma de balon, ce mai… inflatie de muci.

am facut pana si o diploma de merit, dar a trebuit sa o multiplicam pentru a putea premia si originalitatea, stilul, eleganta in purtare si camuflajul in fata parintilor, in asa fel incat sa nu-si dea seama ca suntem raciti si sa le treaca prin cap sa ne dea vreun medicament.

daca este cazul, asteptam mesajele voastre la linia telefonica de urgenta: +40 89 89 AM MU CI, unde preluam orice fel de probleme, consultantul nostru fiind abilitat cu oricare dintre problemele voastre. satisfactie garantata.

You may also like

1 Comment

Leave a Reply