Draga Mos Nicolae

am fost si voi fi in continuare o fetita foarte cuminte, o ascult intotdeauna pe mami, stau drepti in fata lui tati, la gradi sunt foarte atenta, cooperanta si silitoare, pap foarte bine (si acum ma refer la macare pe bune nu numai la “tzitzi”) si in plus mi-am lustruit deja botoseii si cizmulitele, pe care le-am asezat cu grija in geam, in speranta ca vei veni in curand si pe la mine.

eu imi doresc pentru mine in primul rand sa fiu sanatoasa iar daca mai ramane loc si de alte rugaminti mi-ar placea sa primesc o papusica. in rest de cele necesare a avut mami si cu tati grija sa nu imi lipseasca.

dar ca veni vorba de mami si tati, te rog mult sa lasi un car de sanatate si pentru ei in geamul meu, la fel mai vreau cate unul si pentru “baby klein”, omi, buni Doina, oti, BuNicu, strabunica si strabunicu, unchiul Radu si tusa Mita, Nana, The Godfather, Maria si Robi, pentru verisorul meu Dominik si parintii lui, pentru prietenii mei Fabi si Patrick, pentru Andreea si Harry, pentru Frau Christine si doamnele Dana, Diane si Mari de la gradi care ma rasfata intr-una, pentru Leea, Dania, Daria Anastasia si Vladut, pentru toti colegii mei de la gradi (care acum sunt cu totii cu mucii pana la picioare) si pentru toti cei care imi sunt apropiati si se roaga pentru sanatate mea.

imi doresc mult sa poti sa-mi indeplinesti toate dorintele, nu sunt multe dar fiecare in parte are o importanta la fel de mare pentru mine.

a ta, Anaishi.

You may also like

2 Comments

Leave a Reply