happy b-day Egon

o scurta trecere in revista.

duminica. 4 septembrie. peste cateva ore fratiorul meu va implini 6 luni. o mica vesnicie. insa lucrurile au functionat conform planului si se poate lauda cu cele 8.000 g, 70 cm lungime, piele usor bronzata, picioare lungi, degetele cu personalitate si la fel de very handsome ca si pana acum. in plus atunci cand imi zambeste asa foarte suav ii se pot vedea si primul dintisor de lapte praf.

intre timp a devenit foarte expresiv si zambeste intr-una. comunicam foarte bine si el are intotdeauna ceva important de spus, dar sa ne intelegem, ultimul cuvant imi apartine tot mie, Anais, deocamdata. in curand va reusi sa-si rosteasca numele clar si raspicat. cu chiu si vai si extrem de multi stimuli colorati, reuseste sa mearga taras grapis cate o lungime de covor, se intoarce de pe o parte pe cealalta (un fel de tumba, cum ii zic eu) si in curand isi va tine echilibrul si la actiunea stat in fund.

este cam certat cu somnul dar in schimb ii place mult sa manance. poate acesta este motivul pentru care s-a ales cu porecla de “sunculita” pe langa cea de “chelutul”?!

You may also like

Leave a Reply