prima sticluta

astazi este ziua cea mare in care mami are examen iar tati este cel care trebuie sa aibe gija de mine (doar el!!!, fara mami) pentru o perioada nedeterminata de timp.

totul bine si frumos pana aici. am o vaga impresie insa ca “titi gustare de ora 10:00 a.m” si “titi pranz” ar putea fi periclitate. un motiv destul de serios pentru care mami mi-a pregatit prima STICLUTA, ce-i drept doar cu ceai dar tot STICLUTA este.

hmmm. un gand deloc placut la cele 4 luni si 2 saptamani pe care tocmai le-am implinit.

pentru unii bebei STICLUTA este ceva obisnuit, fie ca este cu lapte praf sau cu ceai. exista si bebici care la varsta mea mananca deja tot felul de brei-uri si tocaturi, poate chiar si supica. eu insa mananc doar “titi” si dupa cum vedeti imi merge foarte bine asa si nu vreau sa imi schimb acest obicei culinar. m-am negociat cu mami ca pana la 6 luni sa functionam dupa acest model de alimentatie. sper insa sa-l pot convinge pe d-l doctor ca imi este foarte bine asa si sa mai primesc dezlegare pentru inca vreo 2-3 luni la mancat exclusiv “titi”.

oricum trebuie sa va marturisesc ca doar la gandul de a bea ceva din acea ciudata STICLUTA m-a facut sa-mi treaca pofta de mancare si sa nu mai pot hali nici macar “titi mic dejun”.

si uite asa la ora 9:00 a.m mami a intrat in sala de examen iar eu si cu tati am plecat agale prin oras ca sa spalam masina. mi-am propus sa indur multe ore de foame doar ca sa nu incepa tati sa ma indoape cu STICLUTA.

insa salvarea mea a venit destul de repede. la ora 10:20 suna clopotelul de la telefonul lui tati. surpriza!!! la capatul liniei este mami care ne anunta ca a luat F.B. (adica foarte bine la ambele referate) si ca a terminat in timp record cu examenul. asa ca dupa numai cateva minute ne-am vazut cu totii la Omi iar eu am putut sa savurez atat “titi gustare de ora 10:00 a.m” cat si o “titi desert”

…iar STICLUTA a baut-o mami ;-)))

You may also like

Leave a Reply