criza genitala

o alta zi in care m-am distrat de minune. am bagat-o pe mami in sperieti iar pe tati l-am divertat de la lucru.

dragut nu !?

va intrebati cum am reusit. pai simplu.

hormanii mi-au jucat cateva feste iar din acest motiv cateva picaturi de sange mi-au curs din titi pe superbul meu body alb.

uimitor ca mami a observat acest lucru abia spre dupa amiaza (chit ca incidentul avusese loc la primele ore ale zilei). intai a crezut ca ea a fost cea neindemanatica si ca mi-ar fi murdarit body-ul cu ciocolata, ciocolata era insa din ce in ce mai multa ;-))) si uite asa cand s-a hotarat sa-mi dea un body curat a observat ca de fapt eu nu eram manjita cu ciocolata ci cu sange.

am vazut-o cum se schimba brusc la fata si cum panica pune stapanire pe ea. l-a sunat pe tati, i-a spus ce sa intamplat si apoi a incercat sa dea de d-l doctor specialist. dar ca sa fie suspansul si mai mare, el nu a raspuns la telefon. apoi a incercat la Petra (hebamme din Germa) care era depasita de situatie. apoi a sunat si la doctorita mea de famile. ea a raspuns la telefon, nu a rezolvat insa si dilema. zicea ca este putin cam prea tarziu pentru criza genitala (care se face pana la varsta de 2 luni) dar ii spunea mamei sa nu-si faca griji. o consolare care nu avea nici un fundament in acel moment datorita faptului ca mami nu a primit vreo alta explicatie pertinenta despre posibila cauza.

si uite asa pe la ora 15:00 a venit si tati de la lucru, putin cam tensionat si am asteptat (intr-un mod placut, plimbandu-ne prin Mall) sa se faca ora 17:30 ca sa dam navala la cabinetul domnului doctor Ilie Constantin sa imi faca un consult.  

la ora 18:00 case closed.

d-l doctor a confirmat criza genitala iar apoi mi-a facut si un consult general (ascultat plamani, inima, verificat fontanela, ficat, limba si gat) pentru a fi sigur ca in continuare totul este ok cu mine.

am primit si TUV-ul pentru inca 2 luni, cu singura observatie ca saptamana viitoare trebuie sa fac vaccinul hexavalent care a ramas restant pentru ca intrasem in contact cu o doamna care cu varicela.

You may also like

Leave a Reply