1 iunie sau?!

sunt putin cam nedumerita si am o vaga impresie ca cineva vrea sa-mi faca o farsa.

iesim in curte dis de dimineata cu mami si tati la obisnuita plimabare. total relaxati facem recensamantul oratanilor si surpriza, cand tragem linie avem +5. afara este inca o temperatura suportbaila, motiv pentru care se exclude posibilitatea unei halucinatii cauzate de vreo insolatie care sa ma faca sa gresesc atat de tare la adunare. mai incerc inca o data. acelasi rezultat.

ma uit, analizez, trec in revista si apoi compar cu inregistrarile facute ieri la aceeasi ora – 2 lebede negre, 2 lebede albe, 2 rate fluieratoare de Chile, 2 rate fluieratoare, 1 bucata cea mai mica gasca din lume, 1 bucata rata cu guler alb si cioc oranj, 1 bucata rata de munte, 4 rate lesesti, 2 lisite, 4 rate salbatice gen masculin, 1 bucata rata salbatica gen feminin si 5 boboci de rata care imi seamana cu cei pe care mi-i daruise Mama Natura pe data de 1 iunie.

ma intreb oare daca de data aceasta am fost suficient de cuminte ca sa imi ramana cadoul pentru totdeauna sau din nou maine, poimanine va trebui sa-l inapoiez si voi fi nevoiata sa astept cine stie ce ocazie pentru a-l reprimi… 

You may also like

Leave a Reply