multumim, Mos Nicolae

se pare ca acest domn batran a fost si anul acesta foarte tolerant si iertator la toate poznele pe care le-am facut de-a lungul timpului.

darnic ca de obicei, Mos Nicolae, ne-a vizitat aseara si ne-a umplut cizmulitele cu multe, multe bucurii. mai multe chiar decat ne asteptam sau ne doream. din toata puzderia de jucarii, evident ca lui Egon i-a placut cel mai mult papusica mea Alba ca Zapada iar mie “noroc ca mi-a adus si din astea de spart” (n.a. ambalaj de nylon cu bule de aer).

seara s-a terminat alaturi ne prieteni dragi noua, intr-o nota delicios de dulce, cu multa ciocolata, care nu ne-a agitat insa somnul si cateva povesti cu zane…

acum ca este deja dimineata, si noaptea a fost cam scurta, ne-am indulcit din nou guritele cu niste cioco iar jucariile parca au prins viata sub stralucirea stelelor si lumina diafana a lunii. acum papusile imi zambesc si imi vorbesc iar Egon este fascinat de minunile pe care le poate face cu ciocanelul lui din lemn.

multumim mult, Mos Nicolae!

vom fi cuminti si te asteptam cu cizmulitele curatate si anul viitor.

p.s. LA MULTI ANI! tuturor celor care isi sarbatoresc astazi ziua onomastica si un pupic special lui BuNICU si nanei Nicolle.

You may also like

Leave a Reply