mosu’ la 10 luni

pentru ca astazi au fost multe evenimente marcante (am votat in numele lui tati) si in acelasi timp si motive de sarbatoare (a venit mosu’ si i-am sarbatorit pe BuNicu si pe Nana) voi face din nou o scurta trecere in revista a celor intamplate.

duminica. 6 decembrie. de cateva ore am implinit 10 luni. o mica vesnicie. insa lucrurile au functionat conform planului si ma pot lauda cu cele 7.660 g (masurate iari la dl. Super Doc. la cabinet, insa am furat la cantar pentru ca nu mi-am dat jos scutecelul), vreo 74 cm, acum piele din ce in ce mai putin bronzata, picioare lungi, subtiri, degetele cu personalitate si in continuare uluitor de sexy.

ca si noutate, de cateva zile am invatat sa cobor si sa urc (in rapel) de pe/pe canapea si pat si sa ma catar pe dulapiorul din sufragerie. ma ridic din scaunelul meu in semn de protest ca sunt indopata cu mancare impotriva vointei mele. ador sa deschid sertarele si sa cotrobai in ele, deschid si usile de la dulapuri si scot din ele tot ce-mi pica la mana. o alta pasiune sunt prizele. orice cablu, stecher, incarcator sau lampa de veghe sunt victime sigure si urasc acele prize din casa in care mami a pus protectii speciale pe care eu nu le pot manevra.

sunt foarte tonica si cu o mobilitate demna de o campioana la gimnastica, spontana, creativa, vesela si cu un excelent simt al umorului. imi place sa fiu in centrul atentiei si nu ma pierd cu firea atunci cand primesc aplauzele si incurajarile spectatorilor.

You may also like

3 Comments

Leave a Reply